top of page

Ferielejlighed

øI finder vores hus først i landsbyen i grønne omgivelser mellem ”Eichelberg”s og ”Felsberg”s skråninger - begge dækket af vin. Vi bor i nummer 21. Nordlig bredde 48° 22’ 100, østlig længde: 7° 24’ 000.

Vores landsby har ca. 200 indbyggere. Området er stille og roligt også om sommeren, fordi vi bor to km fra Route du Vin - Vinruten. Der er ingen butikker i selve landsbyen, men bageren kommer med frisk brød hver morgen. Der er indkøbsmuligheder i den lille by Barr, som ligger 8 km fra Bernardvillé - eller i Epfig 5 km væk. Der er mange restauranter i nærområdet - nogle mindre end 2 km væk.

Ancre 1

Simone passer have og blomster, som giver miljø til ferieomgivelserne.

Ferielejligheden ligger på 1. sal. Der er tre soveværelser, en kombineret spise- og dagligstue, køkken og badeværelse med toilet og brusebad.

De 80 m2 giver mulighed for ophold for fire voksne eller to volksne og tre børn, seng til baby. Centralvarme og sengelinned er inkluderet. Sengene er parate, når I ankommer.

 

Udendørs er der et havebord og et barbecue

Børnelegeplads 150 væk


 

Fra lejlighedens vinduer kan I nyde en smuk udsigt til vindækkede bakker og til

Ancre 2

Placeringen i det centrale Alsace (Pays du Barr et du Bernstein) er særligt interessant. Strasbourg (nordøst) og Colmar (syd) kan let nås på en halv time på motorvejen. Smukke steder som Mont St. Odile og middelalderslottet Haut- Koenigsbourg ligger ganske tæt på.

Ancre 3

Attention

(I Alsace er alle butikker lukkede om søndagen).

bottom of page